Werkplek op jaarbasis

Agri & Food Plaza begrijpt wat u met het nieuwe hybride werken van uw werkplek(ken) verwacht. Ons team luistert graag naar uw wensen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u een of meerdere (flex)werkplekken huurt op jaarbasis maakt u als huurder gratis gebruik van onze vergaderruimtes. Zo kunt u met een gerust hart uw zakelijke relaties verwelkomen bij Agri & Food Plaza om te vergaderen. Daarnaast bieden wij u een breed scala aan kwalitatieve faciliteiten, zoals u van Agri & Food Plaza mag verwachten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u een rondleiding plannen of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag direct een rondleiding aan.

Vul hieronder uw gegevens en wij nemen contact met u op om een rondleiding te plannen.

Faciliteiten

  • Gebruik van de onder het pand gelegen parkeergarage 
  • Gratis gebruik van de in het pand aanwezige vergader- en congreszalen
  • Gebruik van het bedrijfsrestaurant/werk cafe
  • Gebruik van de in het pand aanwezige receptie

Over Agri & Food Plaza

Agri & Food Plaza biedt (zelfstandig) ondernemers in de agri, food- en healthsector de mogelijkheid om uw organisatie in een inspirerende werkomgeving te vestigen. Ook andere bedrijven die een link zien met de sector zijn uiteraard welkom. Het team van Agri & Food Plaza heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Onze dienstverlening is er op ingericht om u als ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt Agri & Food Plaza naast de verhuur van werkplekken veel mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten. Heeft u behoefte aan een flexwerkplek op dagbasis? Of zoekt u volledig ingerichte werkplekken voor uw organisatie? Agri & Food Plaza fungeert als thuisbasis voor veel organisaties. Onder andere de ZLTO, OndernemersLift+ en Agri Food Capital gingen u voor.

Meer over ons

Huurders aan het woord

lees hier de ervaringen van onze huurders met Agri & Food Plaza.

Wij kennen het Agri Food Plaza als een fijne werkomgeving met een zakelijke en warme uitstraling. Wij zijn huurders van het eerste uur en waar het initieel onwennig was, is dit steeds verder ontwikkeld naar een professionele en gastvrije dienstverlener. Zo wordt er continu geïnvesteerd in het kunnen faciliteren van haar klanten. Het is ook fijn en nuttig dat we er andere life sciences ondernemers ontmoeten. We werken er graag!

@Brabant Life Sciences Seed Fonds

Een erg prettig kantoorpand om in te werken. Goede centrale locatie, tussen de onderwijsinstellingen en makkelijk contact met start-ups en andere bedrijven in de Food & Agri. Voor mijn collega’s een heerlijk gebouw om in te werken, te sparren en grotere ontmoetingen in te beleggen. Het geeft energie om in een mooi gebouw te mogen werken.

@ZLTO

Onbezorgd, dat is het. Goed bereikbaar met OV, fiets én auto. En dan laptop inpluggen en meteen aan de slag. Verder hoef je niets te regelen, want alles is keurig verzorgd. Of je nu alléén werkt, met je team, of vergadert met externen (offline én online). Schone en moderne werkplekken in een mooi gebouw met alle faciliteiten die je nodig hebt: Van receptie tot vergaderzaal, van koffie tot lunch en van kopieermachine tot moderne vergaderapparatuur. En je wordt altijd hartelijk ontvangen door een team dat altijd voor je klaar staat!

@Reizigersoverleg Brabant