Locatie Zeeland

Agri & Food Centrum Zeeland is de netwerklocatie voor de Agri en Food sector in Zeeland en is onder andere de thuisbasis van de ZLTO, IKC Rusthoeve, Delphy,

ZAJK, FBE en CRV. Het gebouw is gelegen op een unieke locatie in het landelijke Colijnsplaat, aan de voet van de Zeelandbrug. Het kantoorgebouw beschikt over 12 flexibele werkplekken, 2 grote vergaderzalen en een mooie spreekkamer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot het huren van een flexwerkplek of vergadermogelijkheden, neem contact op!

Vraag direct een rondleiding aan.

Vul hieronder uw gegevens en wij nemen contact met u op om een rondleiding te plannen.

Faciliteiten

  • 12 flexibele werkplekken
  • 2 grote vergaderzalen
  • Unieke locatie in Colijnsplaat

Benieuwd naar de overige faciliteiten? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Over Agri & Food Plaza 

Agri & Food Plaza biedt (zelfstandig) ondernemers in de agri, food- en healthsector de mogelijkheid om uw organisatie in een inspirerende werkomgeving te vestigen. Ook andere bedrijven die een link zien met de sector zijn uiteraard welkom. Het team van Agri & Food Plaza heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Onze dienstverlening is er op ingericht om u als ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt Agri & Food Plaza naast de verhuur van werkplekken veel mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten. Heeft u behoefte aan een flexwerkplek op dagbasis? Of zoekt u volledig ingerichte werkplekken voor uw organisatie? Agri & Food Plaza fungeert als thuisbasis voor veel organisaties. Onder andere de ZLTO, OndernemersLift+ en Agri Food Capital gingen u voor.

Meer over ons