Werkplek huren op jaarbasis of dagbasis

Een hoogwaardige werklocatie in Den Bosch

Met onze flexibele dienstverlening kunt u laagdrempelig gebruik maken van onze (flex)werkplekken, in combinatie met een uitgebreid pakket van faciliteiten. Agri & Food Plaza heeft een open cultuur waar organisaties binnen de agri, food- en healthsector elkaar vinden. Met een (flex)werkplek binnen ons pand bent u dan ook verzekerd van een verrijking van uw netwerk en een inspirerende werkomgeving waar u het beste uit uw onderneming kunt halen. Benieuwd naar de mogelijkheden om een (flex)werkplek te huren of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Rondleiding plannen Of neem contact op

Werkplek huren op dagbasis

Het nieuwe hybride werken vraagt om flexibiliteit. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op dagbasis een werplek te huren, volledig passend binnen uw agenda. Geen vaste contracten, maar gebruik maken van een werkplek wanneer u dat wenst. 

  • Een volledig ergonomisch ingerichte werkplek 
  • Gebruik maken van diverse faciliteiten zoals ruime parkeergelegenheid en vergaderruimtes
  • Verrijking van uw netwerk door contact met andere ondernemers binnen de agri, food- en healthsector
Lees meer

Werkplek huren op jaarbasis

Op zoek naar een thuisbasis voor uw onderneming in de agri, food- en healthsector? Agri & Food Plaza is het groene hart van uw organisatie waar u in een inspirerende omgeving kunt werken aan de groei van uw bedrijf. 

  • Volledig ergonomisch ingerichte werkplekken, op basis van uw wensen 
  • Ontzorging op het gebied van facilitaire ondersteuning 
  • Een werklocatie die meebeweegt met uw capaciteitsbehoefte
Lees meer

Over Agri & Food Plaza

Agri & Food Plaza heeft hart voor de agri, food- en healthsector

Agri & Food Plaza biedt (zelfstandig) ondernemers in de agri, food- en healthsector de mogelijkheid om uw organisatie in een inspirerende werkomgeving te vestigen. Ook andere bedrijven die een link zien met de sector zijn uiteraard welkom. Het team van Agri & Food Plaza heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Onze dienstverlening is er op ingericht om u als ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt Agri & Food Plaza naast de verhuur van werkplekken veel mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten. Heeft u behoefte aan een flexwerkplek op dagbasis? Of zoekt u volledig ingerichte werkplekken voor uw organisatie? Agri & Food Plaza fungeert als thuisbasis voor veel organisaties. Onder andere de ZLTO, OndernemersLift+ en Agri Food Capital gingen u voor.

Meer over ons

Huurders aan het woord

lees hier de ervaringen van onze huurders met Agri & Food Plaza.

Wij kennen het Agri Food Plaza als een fijne werkomgeving met een zakelijke en warme uitstraling. Wij zijn huurders van het eerste uur en waar het initieel onwennig was, is dit steeds verder ontwikkeld naar een professionele en gastvrije dienstverlener. Zo wordt er continu geïnvesteerd in het kunnen faciliteren van haar klanten. Het is ook fijn en nuttig dat we er andere life sciences ondernemers ontmoeten. We werken er graag!

@Brabant Life Sciences Seed Fonds

Een erg prettig kantoorpand om in te werken. Goede centrale locatie, tussen de onderwijsinstellingen en makkelijk contact met start-ups en andere bedrijven in de Food & Agri. Voor mijn collega’s een heerlijk gebouw om in te werken, te sparren en grotere ontmoetingen in te beleggen. Het geeft energie om in een mooi gebouw te mogen werken.

@ZLTO

Onbezorgd, dat is het. Goed bereikbaar met OV, fiets én auto. En dan laptop inpluggen en meteen aan de slag. Verder hoef je niets te regelen, want alles is keurig verzorgd. Of je nu alléén werkt, met je team, of vergadert met externen (offline én online). Schone en moderne werkplekken in een mooi gebouw met alle faciliteiten die je nodig hebt: Van receptie tot vergaderzaal, van koffie tot lunch en van kopieermachine tot moderne vergaderapparatuur. En je wordt altijd hartelijk ontvangen door een team dat altijd voor je klaar staat!

@Reizigersoverleg Brabant