AgriPers Studio in Den Bosch

Bent u op zoek naar een A-locatie voor de productie van een professionele webinar, podcast of online talkshow- of bijeenkomst? Bij AgriPers Studio in Agri &Food Plaza Den Bosch weet u zeker dat alles in orde komt. In deze moderne studio wordt uw content geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Bovendien wordt u van A tot Z begeleid door de professionele crew. Zo kunt u zich volledig focussen op de inhoud en de boodschap.

AgriPers Studio is de juiste plek voor de productie van professionele webinars, podcasts, online talkshows, en online bijeenkomsten. Uw productie wordt tot in detail geregeld, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud. U vindt AgriPers Studio in Agri & Food Plaza in Den Bosch.

Wilt u uw boodschap nog meer versterken? Kies dan voor een decor dat is voorzien van uw eigen logo en visuele identiteit voor de juiste uitstraling.

Wij denken graag met u mee.

Een offerte aanvragen of bezoek plannen?

Benieuwd naar de mogelijkheden om de studio te huren? Neem vrijblijvend contact met Agri & Food Plaza. Wij staan u graag te woord.  

High-tech apparatuur

De professionele begeleiding zorgt voor een uitstekende opnamekwaliteit met gebruik van kwalitatief hoogwaardige apparatuur, de beste cameratechnieken en moderne licht- en regiefaciliteiten. De producties zijn te bekijken via live streaming en on demand.

Professionele begeleiding

De ervaren crew begeleidt u bij de totstandkoming van het format en een aantrekkelijke vertelwijze van uw verhaal. Voor de follow-up acties ontvangt u achteraf een volledige rapportage over onder andere het aantal aanmeldingen, de deelnemers en de kijkduur.