Zakelijke bijeenkomsten

Indien u op zoek bent naar een hoogwaardige locatie voor het organiseren van een bijeenkomst ontzorgen wij u maar al te graag. Agri & Food Plaza biedt uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, congressen en zakelijke evenementen. Ons team ondersteunt u vakkundig bij het organiseren van een geslaagd evenement. Van de inrichting tot en met de verzorging van catering. Agri & Food Plaza beschikt over diverse moderne en luxe ingerichte ruimtes en zalen, met een capaciteit van 2 tot maximaal 250 personen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of uw wensen bespreken? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Wij ontvangen u graag!

Rondleiding plannen Of neem contact op

Vergaderruimte

Agri & Food Plaza biedt u veel mogelijkheden om uw vergadering bij ons te organiseren. Met verschillende vergaderruimtes adviseren wij u graag over de ideale ruimte die goed aansluit bij uw wensen. 

Lees meer

Zaalverhuur

Op zoek naar een zaal in Den Bosch voor uw bijeenkomst? Agri & Food Plaza biedt u de mogelijkheid om de perfecte zaal te huren voor uw gelegenheid. 

Lees meer

Trainingsruimte

In ons pand worden veel trainingen georganiseerd. Onze verschillende ruimtes bieden u uitkomst om een succesvolle trainingsdag te realiseren. 

Lees meer

Event & Congres

Agri & Food Plaza heeft ruime ervaring in de organisatie van congressen en evenementen. Ons team informeert u graag over de mogelijkheden. 

Lees meer

Duurzaamheid centraal

Het gebouw is ontworpen met veel aandacht voor ecologie en energiebesparing. Onder andere door zonnepanelen en zonnecollectoren op het dak, energiezuinige koeling en verwarming en het opvangen van water voor beregening van de daktuin. Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en leem voor de wanden en zonwerende beglazing houdt het gebouw warmte goed vast en ontstaat een aangenaam binnenklimaat.

Meer over ons