Welkom in het werkcafé van Agri & Food Plaza

Wij heten u van harte welkom in het gloednieuwe werkcafé van Agri & Food Plaza. De plek waar u even kunt ontspannen om te genieten van een goede maaltijd, bij kunt praten onder het genot van een kop koffie of een zakelijke relatie kunt ontvangen in een open en dynamische sfeer.

 

Werken en ontmoeten in het werkcafé

Agri &Food Plaza is goed aangepast op het nieuwe hybride werken en begrijpt wat u van een (flex)werkplek verwacht. Het gloednieuwe werkcafé sluit hier volledig bij aan!
Zoekt u geen ‘vaste werkplek’ maar wilt u af en toe in een professionele en inspirerende omgeving uw werkzaamheden verrichten? Ook dan bent u van harte welkom! Neem contact op voor meer informatie.

Smaakvol en verantwoord eten en drinken

Vitaliteit staat bij Agri & Food Plaza hoog op de agenda. Samen met Hutten Catering staan we voor het serveren van goed en gezond maar vooral ook smaakvol eten en drinken binnen een eigentijds foodconcept. Wij geloven in de kracht van vers en bieden veel huisgemaakte en ambachtelijk bereide
producten aan, waar mogelijk uit de streek. Een goede gastbeleving staat hierbij centraal, zowel in ons werkcafé/restaurant als bij de verzorging van vergadercatering.
Wilt u uw bijeenkomst uitbreiden met een koffie ontvangst, vergaderlunch, of aangeklede borrel? Dat kan! Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.