Catering

Het cateringteam van Agri & Food Plaza staat graag voor u klaar om voor vrijwel iedere gelegenheid u te voorzien. 

Agri & Food Plaza heeft onder andere een samenwerking met Hutten Catering. Hutten Catering gelooft in de kracht van vers en biedt veel huisgemaakte en ambachtelijk bereide producten aan, waar mogelijk uit de streek. Een borrel, vergaderlunch, koffie ontvangst of uitgebreid diner? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Duurzame omgang met voedsel

Agri & Food Plaza kijkt doorlopend naar de mogelijkheden om duurzaam met voedsel om te gaan. Zo serveren wij regelmatig soepen vanuit de Verspillingsfabriek. De Verspillingsfabriek is opgezet om reststromen vanuit de voedingsindustrie een nieuwe, nuttige bestemming te geven. De Verspillingsfabriek beschikt over de kennis en expertise op het gebied van voedselverspilling en heeft deze op één plek verzameld. Hier wil Agri & Food Plaza uiteraard graag aan bijdragen.

Vitaliteit

Vitaliteit staat bij Agri & Food Plaza hoog op de agenda. Samen met Hutten staan we voor het serveren van goed en gezond maar vooral ook smaakvol eten en drinken binnen een eigentijds foodconcept. Een goede gastbeleving staat hierbij centraal. Op deze manier proberen we bij te dragen aan het geluk en de gezondheid van medewerkers en bezoekers.

 Momenteel wordt er hard gewerkt aan de herinrichting van ons bedrijfsrestaurant naar een eigentijds werkcafé waar gedurende de gehele werkdag lekker eten en drinken wordt geserveerd en waar je onder het genot van een goede kop koffie of thee kunt werken, overleggen of bezoek kunt ontvangen. Een mooie aanvulling op ons service concept! We verwachten dat het werkcafé medio september helemaal “up-and-running” zal zijn.