Om de pandbewoners en gasten van Agri & Food Plaza te kunnen voorzien van een lekkere en gezonde lunch in het restaurant of een goed verzorgde vergaderbijeenkomst, zijn wij de samenwerking aangegaan met Hutten Catering. Hutten omschrijft zichzelf als een vitale cateraar die bekend staat om oprechte gastvrijheid en een duurzaam assortiment. Hutten gelooft in de kracht van vers en biedt veel huisgemaakte en ambachtelijk bereide producten aan, waar mogelijk uit de streek. Als enige bedrijfscateraar beschikt Hutten over een centrale keuken waar 24 uur per dag verse producten en gerechten worden bereid. Ook op locatie koken de koks met verse en huisgemaakte producten die bijdragen aan uw vitaliteit. En dat vinden wij enorm belangrijk!

Tevens kijken wij gezamenlijk naar de mogelijkheden om duurzaam met voedsel om te gaan. Zo serveren wij regelmatig soepen vanuit de Verspillingsfabriek. De Verspillingsfabriek is opgezet om reststromen vanuit de voedingsindustrie een nieuwe, nuttige bestemming te geven. De Verspillingsfabriek beschikt over de kennis en expertise op het gebied van voedselverspilling en heeft deze op één plek verzameld. Hulp van gelijkgestemde partners en initiatieven zijn ontzettend belangrijk om samen de droom na te jagen om verspilling van voedsel, en talenten mondiaal tegen te gaan. Hier wil Agri & Food Plaza uiteraard graag aan bijdragen. Kijk voor meer informatie op www.deverspillingsfabriek.nl.

Voor vrijwel iedere gelegenheid kan er een beroep worden gedaan op het cateringteam van Agri & Food Plaza. Schakel dus gerust met ons voor een aangeklede borrel, vergaderlunch of koffie ontvangst.