Agri & Food Plaza biedt huisvesting aan organisaties binnen de agri, food- en healthsector. Wij zijn gevestigd in het Paleiskwartier in Den Bosch. Wat ons drijft? U zo goed mogelijk faciliteren zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.

(Flex)werkplekken in Den Bosch
Agri & Food Plaza omarmt het nieuwe hybride werken en begrijpt wat u van een (flex)werkplek verwacht. Deze verwachting overtreffen wij graag, zodat u zo goed en efficiënt mogelijk uw werk kunt verrichten. Met onze flexibele dienstverlening kunt u laagdrempelig gebruik maken van onze werklocatie, in combinatie met uitgebreide en hoogwaardige faciliteiten. Agri & Food Plaza staat bekend om haar open cultuur. Met het huren van een (flex)werkplek bent u dan ook verzekerd van een verrijking van uw netwerk en een inspirerende werkomgeving.

Organiseer inspirerende bijeenkomsten
Indien u op zoek bent naar een hoogwaardige locatie voor het organiseren van een bijeenkomst ontzorgen wij u maar al te graag. Agri & Food Plaza biedt uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, congressen en zakelijke evenementen. Ons team ondersteunt u vakkundig bij het organiseren van een geslaagd evenement. Van de inrichting tot en met de verzorging van catering. Agri & Food Plaza beschikt over diverse moderne en luxe ingerichte ruimtes en zalen, met een capaciteit van 2 tot maximaal 250 personen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of uw wensen bespreken? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Wij ontvangen u graag!

Een rijke werkomgeving
Agri & Food Plaza biedt u een volledig verzorgde en ergonomische werkomgeving. De werkplekken zijn voorzien van docking stations, snel internet en ergonomisch kantoormeubilair. Huurders maken gratis gebruik van de aanwezige vergaderfaciliteiten.

Een (flex)werkplek bij Agri & Food Plaza in Den Bosch huren betekent in contact staan met branchegenoten. Elkaar inspireren om samen te groeien. Dat is waar Agri & Food Plaza in gelooft. Zo bieden wij alle facilitaire mogelijkheden om het beste uit uzelf en uw organisatie te halen. Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.