Naast de genoemde ‘standaard-dienstverlening’ ondersteunen wij u graag bij evenementen op maat. Agri & Food Plaza beschikt over onder andere een auditorium. Zo kan  Agri & Food Plaza evenementen tot ca. 250  deelnemers faciliteren. Onze faciliteiten lenen zich uitstekend voor activiteiten met centrale presentaties en break-out sessies of bijvoorbeeld een informatiemarkt.

In samenwerking met onze buren is het ook mogelijk om een evenement of rondleiding te verzorgen in de nabij gelegen teeltfaciliteiten, het consumerlab of proefkeuken van de HAS Hogeschool.

Ook tijdens uw evenement realiseren wij graag uw wensen op het gebied van eten en drinken. Wij kunnen vrijwel alles verzorgen op cateringvlak, van koffie met iets lekkers tot een aangeklede borrel of een 3-gangen diner. Afhankelijk van het evenement is het mogelijk de samenwerking met andere cateringaanbieders aan te gaan.

Graag lichten wij de vele mogelijkheden verder toe in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via:
073-6278085 of daphne.dorenbos@agrifoodplaza.nl.